Скандальна співачка анонсувала новорічний виступ в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальна співачка анонсувала новорічний виступ в Україні

Скандальна співачка анонсувала новорічний виступ в Україні
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка, яка переїхала жити до Росії, готує "сюрприз" українцям на Новий рік. Вона виступить на українському телеканалі в новорічну ніч.

Про це Ані Лорак написала на своє сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Сумувала за вами: скандальна співачка прокоментувала виступ в Києві

Українці обурилися появою Лорак на українському каналі. Вони масово висловили своє невдоволення, підкресливши, що її місце на московських каналах, а не на українському телебаченні.

Раніше появу Ані Лорак в Україні жорстко прокоментував народний артист Павло Зібров. Він вважає, що всім артистам, гастролюючим по Росії, не варто приїжджати в Україну.

Відзначимо, що в середині листопада Ані Лорак несподівано виступила в Києві. Тоді українці влаштували грандіозний скандал в соцмережах, висловивши гучне невдоволення через появу співачки в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ані Лорак знайшла роботу в Росії- вона стане зоряним наставником в шоу "Битва талантів" на російському телеканалі МузТВ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?