У США помер соліст популярного музичного гурту
Категорія
Світ
Дата публікації

У США помер соліст популярного музичного гурту

У США помер соліст популярного музичного гурту

У Каліфорнії помер популярний музикант Мітч Марго, який був солістом гурту The Tokens. Артист пішов з життя у віці 70 років. Причина його смерті не уточнюється.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Los Angeles Times.

Читайте також: У США помер відомий 21-річний репер

Мітч Марго помер ще 24 листопада, але тільки зараз його рідні зважилися оприлюднити сумну звістку. Вони уточнили, що соліст The Tokens помер в своєму будинку в оточенні близьких людей.

Нагадаємо, Мітч Марго був солістом The Tokens з 1960 року. Широку популярність він здобув завдяки кавер-версії пісні The Lions Sleeps Tonight. Цей хіт пізніше став одним з саундтреків до мультфільму "Король лев". У 1961 році дана композиція очолювала чарт Billbord Hot 100 протягом трьох тижнів.

Також серед популярних хітів The Tokens у виконанні Мітча Марго слід назвати пісні Tonight I Fell In Love і I Hear Trumpets Blow.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 25 листопада в Лос-Анджелесі помер відомий актор Ренс Ховард.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?