У Британії поліцейський руками втримав вантажівку, яка падала з обриву
Категорія
Світ
Дата публікації

У Британії поліцейський руками втримав вантажівку, яка падала з обриву

У Британії поліцейський руками втримав вантажівку, яка падала з обриву
Джерело:  Daily Mail

Британський поліцейський Мартін Вілліс зробив гідний пошани і поваги вчинок - йому вдалося руками втримати вантажівку, яка ледь не впала з моста. Протягом 15 хвилин він утримував фургон над прірвою, поки на місце події не приїхала допомога.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Читайте також: Півроку дрейфу: в Тихому океані врятували спортсменок з США і їх собак

ДТП сталося недалеко від міста Лідс. Водій вантажівки не впорався з керуванням, в результаті чого машина вилетіла з дороги і перекинулася через міст, зачепившись одним колесом за огорожу.

Відзначається, що авто могло впасти в будь-яку секунду, так як сильно розгойдувалася на вазі. Запобігти падінню вантажівки в прірву зміг Вілліс - він схопив руками колесо і утримував авто до прибуття рятувальників.

Прибулі на місце події рятувальники змогли витягти вантажівку на міст за допомогою тросів. Водія машини госпіталізували в лікарню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 1 грудня неподалік від британської столиці Лондона в місці проведення Різдвяного ярмарку відбувся вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?