Найвідомішого американського диригента звинуватили в домаганнях
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найвідомішого американського диригента звинуватили в домаганнях

Найвідомішого американського диригента звинуватили в домаганнях

Одного з найвідоміших диригентів США Джеймса Лівайна звинуватили в сексуальних домаганнях, які тривали 30 років. Про інцидент стало відомо зі звіту поліції за 2016 рік, на підставі якого адміністрація Метрополітен-опери, директором якої був Лівайн, почала внутрішнє розслідування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Читайте також: Відомого голлівудського актора звинуватили в сексуальних домаганнях

У поліцейському звіті зазначено, що домагання Лівайна до підлітка почалися ще в 1986 році. На той момент заявнику було 15 років. Він стверджує, що диригент змушував його роздягатися, після чого торкався до статевих органів. За ці послуги Лівайн платив гроші. Чоловік зазначає, що за весь час зв'язку з диригентом отримав близько 50 тисяч доларів.

Джеймс Лівайн категорично заперечує всі звинувачення в домаганнях на свою адресу. Але в Метрополітен-опері вирішили провести власне розслідування через масові скандальні публікації, які почали з'являтися в ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше фігурантом секс-скандалу став популярний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?