У Росії загинув руфер, судимий за фарбування зірки в Москві в синьо-жовтий
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії загинув руфер, судимий за фарбування зірки в Москві в синьо-жовтий

У Росії загинув руфер, судимий за фарбування зірки в Москві в синьо-жовтий
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 1 грудня, в Кабардино-Балкарії, в РФ, загинув російський руфер Олександр Погребов, якого раніше звинувачували в фарбуванні зірки на сталінській висотці в Москві в кольори українського прапора.

Про це розповіли в групі DvizhuhaClub, де загиблий працював інструктором, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В окупованому Криму підняли прапор України: опубліковано фото

За даними Слідчого комітету РФ, Погребов стрибнув з Гара-Баші, однак, занадто пізно розкрив парашут, внаслідок чого загинув від удару об скелі. Його тіло скотилося по схилу в річку і потрапило під лід.

Російські рятувальники змогли дістати його в суботу, 2 грудня.

Як відомо, в серпні 2014 року в Москві пофарбували зірку на сталінській висотці на Котельницькій набережній в кольори українського прапора, а також вивісили на шпилі прапор України.

У вандалізмі і хуліганстві за мотивами ідеологічної і політичної ненависті влада РФ звинуватила парашутистів Олександра Поребова, Олексія Широкожухова (4 серпня 2017 загинув в Швейцарії), Ганну Лепьошкіну і Євгена Короткова.

Варто зауважити, що пізніше провину за вандалізм взяв на себе український знаменитий руфер Mustang Wanted.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?