Закон про реінтеграцію Донбасу: в Раді розкрили важливі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Закон про реінтеграцію Донбасу: в Раді розкрили важливі деталі

Закон про реінтеграцію Донбасу: в Раді розкрили важливі деталі
Джерело:  online.ua

У важливий закон про реінтеграцію Донбасу буде внесено понад 700 поправок, які будуть розглянуті до кінця 2017 року. Зокрема, в документі планують вказати дату початку окупації Росією українських територій і скасувати поняття "ЛНР" і "ДНР".

Про це повідомив народний депутат Іван Винник, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Як у Раді приймають закон про реінтеграцію Донбасу: з'явилися відео бійки

Керівник робочої групи з підготовки законопроекту також додав, що в законопроект буде внесено поправку, яка передбачає покарання особам за скоєні злочини на окупованих територіях.

Також стало відомо, коли Верховна Рада розгляне закон про реінтеграцію Донбасу. Спікер парламенту Андрій Парубій повідомив, що документ буде внесений на розгляд в другій половині грудня, після того як буде прийнятий бюджет на 2018 рік.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські депутати виступили з ініціативою змінити назву законопроекту про деокупацію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?