У районі пошуків підводного човна в Аргентині виявлений невідомий об'єкт
Категорія
Світ
Дата публікації

У районі пошуків підводного човна в Аргентині виявлений невідомий об'єкт

У районі пошуків підводного човна в Аргентині виявлений невідомий об'єкт
Джерело:  Associated Press

У зоні пошуків аргентинського підводного човна "Сан Хуан", який зник кілька тижнів тому, виявили невідомий об'єкт. Знайдений предмет знаходиться на глибині 950 м недалеко від останнього відомого місцезнаходження підводного човна.

Про це повідомив прес-офіцер аргентинського флоту Енріке Бальби, передає ONLINE.UA з посиланням на ABC News.

Читайте також: В Аргентині знайшли "чупакабру": опубліковано відео

Також представник ВМС Аргентини повідомив про те, що це не перший об'єкт, виявлений під водою в районі пошуків зниклої субмарини. Раніше рятувальники за допомогою телекерованого апарату знайшли ще один предмет - їм виявилося затонуле рибальське судно.

Нагадаємо, зв'язок з аргентинським підводним човном "Сан Хуан" зник 15 листопада. На борту субмарини перебувало 44 людини. Пізніше стало відомо, що зі зниклого підводного човна надходив сигнал про коротке замикання і пожежу.

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 грудня рятувальники оголосили про завершення операції з порятунку членів екіпажу зниклої субмарини, але при цьому вони продовжать пошук судна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?