"Поява премії - це один великий курйоз", - PR-директорка M1 відверто про підготовку M1 Music Awards 2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Поява премії - це один великий курйоз", - PR-директорка M1 відверто про підготовку M1 Music Awards 2017

"Поява премії - це один великий курйоз", - PR-директорка M1 відверто про підготовку M1 Music Awards 2017
Джерело:  online.ua

Третя церемонія нагородження M1 Music Awards 2017. III Елемент від телеканалу М1 проходитиме 9 грудня у "Палаці Спорту" в Києві. Організатори обіцяють, що на глядачів чекає найкрутіша музична поп-подія цього року. У рамках церемонії анонсовано виступи Тіни Кароль, The Hardkiss, MONATIK, "Время и Стекло", Олі Полякової, Michelle Andrade, Mozgi, DZIDZIO, Олі Цибульської, Наталки Карпи, Злати Огневич, ALEKSEEV, Олександра Пономарьова, ВВ, Alyosha, Поліграф Шарікоff та Наталії Могилевської. Музиканти будуть змагатися за титули «Співак року», «Співачка року», «Дует року», «Кліп року» і «Прорив року».

Напередодні M1 Music Awards 2017, редакції ONLINE.UA вдалося отримати відверті відповіді на запитання щодо підготовки цієї яскравої події від Анни Фещенко, PR-директорки M1, М2 та премії M1 Music Awards.

За якого артиста чи за який гурт Ви вболіваєте на цьогорічній премії?

Намагаюсь на цю тему не думати) Серед номінантів, дійсно, багато моїх улюбленців. Як просто глядач та слухач, я переживаю за них. І дізнаюсь імена переможців разом з усією країною 9 грудня.

Чи були курйозні випадки у процесі підготовки до Премії?
Сама поява премії - це один великий курйоз.)) Ми, дійсно, дуже давно думали про премію. Але у різні часи були різні причини, чому вона не з’являлася. І ось влітку 2015 року ми дізнаємося, що є можливість привезти в Україну Snoop Dogg. Промоутери, які займалися його туром декількома країнами Європи, повідомили нам дату його можливого виступу у Києві. Буквально за декілька днів керівництвом каналу було прийнято рішення про започаткування премії М1, хедлайнером якої мав стати саме Snoop Dogg. До дати, коли мала відбутися перша церемонія, залишається 4 місяці. Ми починаємо готувати рекламну кампанію, режисерська група працює над організацією концерту та червоної доріжки. Паралельно ми працюємо над професійною церемонією - PRO-party M1 Music Awards. І ось у самий розпал підготовки до премії, ми дізнаємося, що артист із причин, що від нас жодним чином не залежали, не приїде. Дороги назад немає. І це додає ще більше бажання та стимулу зробити супер-шоу, хедлайнерами якого будуть кращі українські артисти.
Ми, насправді, дуже вдячні Snoop Dogg, адже частково завдяки йому було започатковано премію, яку ми так довго чекали).


Яка з номінацій М1 Music Awards 2017 викликає найбільшу зацікавленність серед медіа? Як Ви думаєте чому?
Важко сказати. Думаю, що кожна номінація є цікавою. Співак року, співачка року, хіт року, кліп року... та інші. Цього року важливою родзинкою премії стане нововедення #M1MusicAwards 2017 - статуетка за Кращий номер. Це народний вибір. Проголосувати за свого улюбленця зможе кожен глядач, попередньо завантаживши додаток на сайті teleportal.ua. Голосування будемо проводити “наживо” 9 грудня.
Чи готуєте ви якісь сюрпризи на М1 Music Awards 2017?

Так, куди ж без них) Цього року у нас, крім запланованих 18 номерів українських супер-зірок, на глядачів чекає 2 іноземні музичні сюрпризи - виступи Dan Balan та вперше в Україні виступ DJ-проекту Yall feat Gabriella Richardson - виконавців супер-популярного треку Hundred Miles.
Що Вас надихає у щільному графіку роботи?

Мене надихає результат) Наприклад, премію ми готуємо практично цілий рік. І яке щастя бачити кожного року ажіотаж з боку глядачів, артистів, менеджменту та ЗМІ.
Яке питання Ви б поставили сама собі: що ніколи не питають журналісти, а для Вас це важливо?

Скільки людей працює над премією М1? Але оскільки ви не спитали, нехай це залишається таємницею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?