Геращенко анонсувала масштабний обмін полоненими: названа дата
Категорія
Політика
Дата публікації

Геращенко анонсувала масштабний обмін полоненими: названа дата

Геращенко анонсувала масштабний обмін полоненими: названа дата
Джерело:  online.ua

До кінця 2017 року Україна проведе обмін полоненими з бойовиками, який обіцяє бути наймасштабнішою за весь час військових дій на Донбасі.

Про це повідомила представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Читайте також: Путін зробив гучну заяву про полонених українців на Донбасі

Геращенко підкреслила, що обмін полоненими планується за формулою 306 на 74. Вона зазначила, що Україна готова на будь-які компроміси, щоб повернути до Нового року на батьківщину 74 українців.

Прізвища полонених, які будуть звільнені, в даний час не уточнюються. Також не оголошується і конкретна дата обміну полоненими. Геращенко уточнила, що як тільки з'явиться можливість розкрити цю інформацію, то вона буде оприлюднена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник пообіцяв не перешкоджати обміну полоненими з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?