У Києві обстріляли авто футболіста київського "Динамо"
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві обстріляли авто футболіста київського "Динамо"

У Києві обстріляли авто футболіста київського "Динамо"

У Дарницькому районі столиці невідомі обстріляли з автомата позашляховик футболіста київського "Динамо" Дениса Гармаша.

Про це на сторінці в Facebook повідомила прес-служба ГУ НП в місті Київ, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні о 7:00 до чергової частини Дарницького управління поліції зателефонував охоронець підземного паркінгу і повідомив, що двоє невідомих з автомата обстріляли позашляховик футболіста. З місця події чоловіки втекли на автомобілі", – повідомили в поліції.

Читайте також: "Шахтар" після скандалу підтримав українську армію: опубліковано відео

У прес-службі зазначають, що постраждалих немає.

Правоохоронці оглянули автомобіль потерпілого, знайдені гільзи були вилучені і відправлені на експертизу. На даний момент поліцейськими проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи, які допоможуть спіймати зловмисників.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) КК України.

За даними сайту ТСН з власних джерел, обстріляли авто гравця ФК "Динамо" Дениса Гармаша, який стояв на Дніпровській набережній в підземному паркінгу.

Як повідомляв ONLINE.UA, в матчі української Прем'єр-ліги футболісти київського "Динамо" розгромили гравців "Маріуполя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?