У Раді повинні відзвітувати керівники правоохоронних відомств
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді повинні відзвітувати керівники правоохоронних відомств

У Раді повинні відзвітувати керівники правоохоронних відомств

Народні депутати України підтримали рішення, яким на 5 грудня планують викликати глав Генпрокуратури, СБУ, НАБУ і САП для доповіді.

Як повідомляє "Радіо Свобода", голосування відбувалося на засіданні ВРУ, передає ONLINE.UA.

За словами нардепа від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Березенко, народні депутати хочуть дізнатися ситуацію, що склалася щодо обшуків і затримання лідера партії "Рух Нових сил" Міхеїла Саакашвілі.

Сьогодні у екс-грузинського президента були проведені обшуки з затриманням. Генпрокурор Юрій Луценко звинувачує Саакашвілі у зв'язках із збіглим бізнесменом Сергієм Курченко.

Читайте також: Народний депутат влаштував бійку в суді Маріуполя

Глави НАБУ і САП повинні будуть відзвітувати за напрямками своєї роботи.

Однак Луценко повідомив, що на даний момент Артем Ситник і Назар Холодницький знаходяться на форумі у Вашингтоні і не зможуть сьогодні з'явитися в парламенті.

Спікер ВРУ Андрій Парубій анонсував доповідь правоохоронців на 16:00, першим виступить Луценко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві українські силовики проводять обшуки в будинку, де проживає екс-губернатор Одеської області, лідер "Руху Нових сил" Міхеїл Саакашвілі, в зв'язку з чим політик пригрозив самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?