Луценко заперечує війну між ГПУ і НАБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Луценко заперечує війну між ГПУ і НАБУ

Луценко заперечує війну між ГПУ і НАБУ
Джерело:  УНН

Генеральний прокурор Юрій Луценко, в ході проведення доповіді перед народними депутатами у Верховній Раді, заявив, що ніякої війни між Генеральною прокуратурою і Національним антикорупційним бюро немає.

Про це повідомив "УНН", передає ONLINE.UA.

Луценко нагадав присутнім в залі нардепам, що він є одним зі співавторів закону про НАБУ, і не мало попрацював над рядом антикорупційних законів. Виходячи з цього, генпрокурор пообіцяв, що зробить все для якісної роботи правоохоронних органів, щоб вони якомога результативніше ловили злочинців і корупціонерів.

"Я хотів би спростувати, запущений прес-службою НАБУ, міф про війну між ГПУ і Національним антикорупційним бюро", - заявив генпрокурор.

Читайте також: Розслідування проти Саакашвілі: Луценко розповів про зв'язок з Януковичем

За словами Луценка, ГПУ і НАБУ продовжують спільну роботу.

При цьому він попросив прес-службу НАБУ припинити дискредитувати в ЗМІ будь-кого, хто буде сумніватися в законності їх дій і ставити під сумнів їх діяльність.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав незаконними методи роботи НАБУ, а співробітників Бюро - нелегальними агентами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?