Грузія просить Україну захистити свого екс-президента
Категорія
Світ
Дата публікації

Грузія просить Україну захистити свого екс-президента

Грузія просить Україну захистити свого екс-президента
Джерело:  Новини Грузії

Секретар Ради національної безпеки Грузії Давід Раквіашвілі просить Україну забезпечити фізичним захистом грузинського екс-президента і лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляє "Грузія Онлайн", передає ONLINE.UA.

Так, в Грузії заявляють, що не можуть давати політичні коментарі на тему затримання Саакашвілі тому, як це є виключно українським внутрішньополітичним процесом.

Однак, так як мова йде про екс-президента Грузії, за словами Раквіашвілі, це дає особливе навантаження цим подіям.

Читайте також: Саакашвілі в Києві погрожував самогубством: опубліковані відео

Разом з тим, грузинський адвокат Саакашвілі Бека Басілія вважає, що такі дії українських правоохоронних органів дають підстави припускати, що Україна незабаром екстрадує колишнього президента Грузії.

Басілія нагадав, що в Грузії проти Саакашвілі ведеться кілька судових процесів, які можуть бути завершені вже до кінця року.

Як повідомляв ONLINE.UA, протестні акції лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі були організовані за рахунок наближеного до екс-президента України Віктора Януковича олігарха Сергієм Курченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?