Луценко висунув жорсткий ультиматум Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко висунув жорсткий ультиматум Саакашвілі

Луценко висунув жорсткий ультиматум Саакашвілі
Джерело:  online.ua

Лідер "Руху Нових сил"Міхеїл Саакашвілі, якого звинуватили в зв'язках з прихильниками екс-президента Віктора Януковича, має добу, щоб добровільно здатися правоохоронним органам.

Про це розповів Генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Саакашвілі в Києві погрожував самогубством: опубліковані відео

Керівник ГПУ заявив, що правоохоронці будуть намагатися не допустити кровопролиття, однак, якщо Саакашвілі добровільно не з'явиться до слідчого СБУ, то силовики зроблять все можливе, щоб змусити його постати перед судом.

Так, щоб "позбавити країну від зайвих потрясінь", політик повинен здатися до 09:00 6 грудня.

У той же час, столична прокуратура почала кримінальну справу проти нардепів, які перешкоджали затриманню Саакашвілі вранці 5 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ГПУ і СБУ заявили, що наближені до Саакашвілі брали гроші від прихильника Януковича, олігарха Сергія Курченко, щоб організовувати протестні акції з метою повалення влади України.

Вранці 5 грудня в будинку політика в Києві проводилися слідчі дії, після чого правоохоронці спробували затримати його на даху будинку, куди він виліз, однак, прихильники Саакашвілі не дали вивезти його.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?