Справа проти Саакашвілі: у Києві відбулися зіткнення, політика оголосили в розшук
Категорія
Події
Дата публікації

Справа проти Саакашвілі: у Києві відбулися зіткнення, політика оголосили в розшук

Справа проти Саакашвілі: у Києві відбулися зіткнення, політика оголосили в розшук
Джерело:  online.ua

Вранці в середу, 6 грудня, біля будівлі Верховної Ради в Києві відбулися сутички правоохоронців і прихильників опозиційного політика Міхеїла Саакашвілі.

Силовики намагалися затримати Саакашвілі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Луценко висунув жорсткий ультиматум Саакашвілі

Відзначається, що біля Ради перебувало близько 35 активістів в наметах, коли прибули бійці МВС. Внаслідок інциденту постраждало близько 10 осіб, одному чоловікові розбили обличчя.

Правоохоронці заявили, що розшукували Саакашвілі з метою затримання, проте, активісти почали чинити опір і проводити провокації. На даний момент в центрі Києва посилили патрулювання поліцейських.

Варто зауважити, що Саакашвілі не змогли затримати, - за словами очевидців, його не було на території наметового містечка, і він під охороною перебував в готелі "Київ". У той же час, сам політик в соцмережі заявив, що силовики переплутали намети, і тому не знайшли його.

Міхеїл Саакашвілі був оголошений в розшук за підозрою в скоєнні злочинів, передбачених статтями Кримінального кодексу про замах посадовою особою на вчинення злочину за попередньою змовою з групою осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, за даними ГПУ, акції протесту Саакашвілі були фінансовані соратниками екс-президента Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?