Ганьба: США пригрозили Україні скороченням допомоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Ганьба: США пригрозили Україні скороченням допомоги

Ганьба: США пригрозили Україні скороченням допомоги
Джерело:  online.ua

У США обговорять скорочення урядової допомоги Україні в разі голосування у Верховній Раді за звільнення керівників НАБУ і Антикорупційного комітету.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав радник екс-віце-президента США Джо Байдена Майкл Карпентер, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Нелегальне угруповання": Луценко різко висловився про роботу НАБУ

Зауважимо, що 7 грудня в Раді планувалося голосування за документ №7362, який дозволив би без аудиту звільнити директора Національного антикорупційного бюро.

Карпентер заявив, що такі дії є "ганьбою", і він буде рекомендувати скоротити всю урядову допомогу США Україні в разі прийняття такого рішення.

Однак, пізніше голосування за законопроект №7362 зняли в порядку денного.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 грудня комітет Верховної Ради з протидії і попередження корупції проголосував за відсторонення власного керівника, нардепа Єгора Соболєва. Тепер це питання буде розглянуто парламентом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?