Порошенко закликав Раду прискорити створення закону про Антикорупційний суд
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко закликав Раду прискорити створення закону про Антикорупційний суд

Порошенко закликав Раду прискорити створення закону про Антикорупційний суд
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що якщо Верховна Рада України не прискорить створення законопроекту про Вищий антикорупційний суд, то він зробить це самостійно.

Про це президент написав на своїй офіційній сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Голова України написав, що місяць тому вніс пропозицію до ВРУ щодо прискорення процесу створення Вищого антикорупційного суду, але він так і не був узгоджений між політичними силами.

Читайте також: Порошенко дав важливу обіцянку українським військовослужбовцям

«Завтра вже місяць, як я звернувся до Верховної Ради України з пропозицією щодо прискорення процесу створення Вищого антикорупційного суду.

Це було продиктовано бажанням створити максимально сприятливі умови для ухвалення відповідного закону. Його проект ще на стадії написання мав би бути узгоджений між різними політичними силами.

Моя пропозиція все ще в силі. Однак якщо до початку наступного тижня я не побачу прогресу, протягом семи-десяти днів самостійно підготую та внесу відповідний законопроект.

Прошу народних депутатів зняти з порядку денного старий законопроект «Про антикорупційні суди», як це рекомендувала Венеціанська комісія і розчистити простір для нового проекту» - написав Петро Порошенко.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, у США обговорять скорочення урядової допомоги Україні в разі голосування у Верховній Раді за звільнення керівників НАБУ і Антикорупційного комітету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?