Верховна Рада підтримала медичну реформу
Категорія
Україна
Дата публікації

Верховна Рада підтримала медичну реформу

Верховна Рада підтримала медичну реформу
Джерело:  news.liga.net

Верховна Рада затвердила фінансування проведення в Україні медичної реформи. Про це повідомляє LIGA.net, передає ONLINE.UA.

Виділення коштів на реалізацію медреформи передбачено поправками до Бюджетного кодексу, які ухвалив парламент сьогодні, 7 грудня.

За поправки до Бюджетного кодексу (законопроект №7116), які також передбачають виділення коштів на медреформу, у другому читанні і в цілому проголосували 265 народних депутатів.

Читайте також: МОЗ планує безкоштовно видавати ліки від депресії

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook пояснила, що проект №7116 - це той же №6604, прийнятий Радою в першому читанні 19 жовтня 2017 року і передбачає фінансування реалізації медреформи. Положення прийнятого за основу документа були включені в новий законопроект (№7116) з метою оптимізації процесу.

Також, вона подякувала усім депутатам, які допомогли країні зробити цей історичний крок.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, депутати Ради ухвалили важливий закон про українську армію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?