Pantone назвав головний колір 2018 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Pantone назвав головний колір 2018 року

Pantone назвав головний колір 2018 року
Джерело:  online.ua

Компанія Pantone назвала колір «ультрафіолет» головним у 2018 році. Про це повідомили на офіційному сайті Pantone, повідомляє ONLINE.UA.

Фахівці компанії провели безліч досліджень і навіть вирушили в подорож по всьому світу, щоб отримати максимально чіткий результат.

«Ультрафіолет - це змішання спокійного синього і бурхливого червоного відтінків, що ідеально відображає події, що відбуваються зараз в світі. До того ж, він стане символом змін на краще», - зазначила виконавча директорка Pantone Леатріс Ейсман.

Читайте також: Інженер створив чудо-одяг, який росте разом з дітьми: з'явилося відео

Як повідомляється, різкий та провокативний пурпурний відтінок (PANTONE 18-3838 Ultra Violet) сигналізує про оригінальність, винахідливість та далекоглядне мислення, яке наближає нас до майбутнього.

До речі, вже весь модний світ активно використовує насичений ультрафіолетовий відтінок в колекціях осінньо-зимового сезону і пропонує не відмовлятися від нього і наступної весни. На своїх подіумах його показали модні будинки Fendi, Elie Saab, Chanel і Gucci.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час показу нижньої білизни Victoria’s Secret в Шанхаї в однієї з моделей трапився великий конфуз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?