Терористи не чекаючи ночі використовують заборонену зброю, сили АТО зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Терористи не чекаючи ночі використовують заборонену зброю, сили АТО зазнали втрат

Терористи не чекаючи ночі використовують заборонену зброю, сили АТО зазнали втрат
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 7 грудня, проросійські бойовики обстрілювали українських військових на Донбасі з забороненого озброєння не тільки у вечірній час, як зазвичай, а й в денний. Протягом дня зафіксували одного загиблого і трьох постраждалих.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: "Руський мир" на Донбасі: з'явилися фото руїни в селищі під Дебальцевим

Відзначається, що всього за добу бойовики здійснили 17 обстрілів по позиціях АТО. На Луганському напрямку ворог стріляв з кулеметів, мінометів 120 мм калібру, стрілецької зброї по Троїцькому, з гранатометів по Кримському, Валуйському, Новоолександрівці і Лобачову, а зі стрілецької зброї, - по Станиці Луганській, Луганському та Зайцево.

На Донецькому напрямку терористи вели вогонь по Авдіївці з піхотного озброєння і мінометів 82 мм калібру, в той час як Мар'їнку, Широкино і шахту Бутівку обстрілювали зі стрілецької зброї і гранатометів.

У той же час, неподалік від Мар'їнки і Щастя пролітали безпілотники бойовиків, заборонені Мінськими домовленостями.

Внаслідок обстрілу загинув один боєць АТО, ще двоє постраждали. Ще один український воїн отримав поранення в результаті підриву на розтяжці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в підконтрольному Україні населеному пункті Донецької області жорстоко вбили сімейство родичів екс-президента Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?