Куди піти на вихідних 9-10 грудня у Києві: найцікавіші події вікенду
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти на вихідних 9-10 грудня у Києві: найцікавіші події вікенду

Куди піти на вихідних 9-10 грудня у Києві: найцікавіші події вікенду
Джерело:  online.ua

Попереду довгоочікувані вихідні і постає питання - а куди ж піти? ONLINE.UA знає відповідь. Ми підібрали для вас найяскравіші події, які відбудуться у столиці 9 та 10 грудня.

Міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez

З 1 по 9 грудня у Києві проходить масштабна подія для любителів джазу, за участі 27 джазових музикантів з США, Австралії, Німеччини, Люксембургу, Польщі, Угорщини та України. На вас чекає традиційний, елітарний і авангардний, світовий та український джаз.

Коротко про подію: «Jazz Bez» - це українсько-польський джазовий фестиваль, котрий у цьому році проходить у 32 Jazz Club у столиці. Організатором фестивалю в Києві виступає Old Fashioned Radio.

Поспішіть!

Ціна квитка: 500 - 1200 грн.

Art We Can. Художній ярмарок

10 та 11 грудня в культурній лабораторії «Едукаторіум» проходитиме художня ярмарка-продаж, де ви зможете придбати чудові речі та подарунки: графіку, кераміку, текстиль, прикраси, книги та вінтаж, навчитись чомусь новому на відкритих уроках та весело відпочити у богемному колі.

На вас чекатиме гаряча атмосфера, чай, глінтвейн, великий вибір та пристрасні і майже доброзичливі торги.

Ціна квитка: безкоштовно

«Уявний путівник. Японія». Виставка японського мистецтва

З 9 листопада по 17 грудня у Мистецькому арсеналі проходить виставка японського мистецтва «Уявно путівник. Японія».

На виставці представлені роботи сучасних японських художників та колекції японського мистецтва українських державних музеїв Києва, Львова, Одеси та Дніпра, твори з бібліотек та приватних збірок.

Як пишуть організатори, ця виставка – це уявний путівник уявної подорожі образами Японії, укладений з використанням традиційних японських зображень, предметів, текстів, поезії, а також нових технологічних мистецтв. «Мандрівка» наповнена історіями і нотатками, емоціями і відкриттями, новим досвідом.

Ціна квитка: від 30 до 60 грн.

Різдвяний Кураж Базар

(фото - www.facebook.com/kurazhbazar)

Різдво з Кураж Базаром - час справжніх чудес, виконання заповітних бажань і, звичайно ж, час купувати, продавати і дарувати подарунки!

10-11 грудня на усіх любителів шопінгу і веселощів чекають на різдвяній барахолці Кураж Базар на «Арт-завод Платформа». На цей раз обіцяють влаштувати справжні різдвяні гуляння - підривати хлопавки, пити глінтвейн, слухати улюблені новорічні мелодії, цілуватися під омелою і малювати на пряниках!

Ціна квитка: 50 грн - на 1 день, 80 грн - на 2 дні. Квиток можна купити на місці. Для людей в повноцінному костюмі Снігуроньки або Санти, вагітних, дітей до 12 років, пенсіонерів, людей з інвалідністю та учасників АТО вхід безкоштовний.

Всі. Свої | З новим look'ом!

Передсвятковий маркет З новим look'ом! 9–10 грудня запропонує вам безліч варіантів оновлення гардеробу до всіх зимових свят. Подія як завжди пройде у мальовничому районі Києва – на Подолі, а саме на Десятинній, 12.

Стильні образи для запальної клубної вечірки, елегантні сукні для новорічної ночі, несподівані комплекти для святкового корпоратива, нарядне взуття та яскраві прикраси – у нас є все, щоб ваші свята стали незабутніми. Організатори обіцяють не забути і про зимовий відпочинок: теплі светри та костюми, шапки та шалики також стануть у нагоді.

Ціна квитка: безкоштовно

Winter Craft Beer fest

Взимку по-особливому хочеться тепла. Тому, організатори пропонують зануритись у по-справжньому затишну атмосферу та завітати на зимове свято – фестиваль крафтового пивоваріння Winter Craft Beer Fest, який цього року відбудеться 9-10 грудня у Lavina Mall.

Протягом двох днів ви зможете скуштувати унікальні сорти пива, дізнатися більше про культуру пивоваріння, та звісно – насолодитися приємним спілкуванням у колі чудових та позитивних людей.

Ціна квитка: безкоштовно.

Як повідомляв ONLINE.UA, з'явився рейтинг найкращих серіалів 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?