Затримання Саакашвілі: політик оголосив голодування
Категорія
Політика
Дата публікації

Затримання Саакашвілі: політик оголосив голодування

Затримання Саакашвілі: політик оголосив голодування
Джерело:  online.ua

Український опозиційний політик Міхеїл Саакашвілі оголосив голодування після того, як був затриманий правоохоронцями ввечері 8 грудня.

Про це повідомив адвокат політика Руслан Чорнолуцький, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Луценко висунув жорсткий ультиматум Саакашвілі

За словами адвоката, який зачитав лист Саакашвілі біля тимчасового ізолятора Служби безпеки України в Києві, під час затримання у Саакашвілі сильно погіршився стан здоров'я і піднявся тиск. Але він має намір відстоювати свої права, тому вирішив повністю відмовитися від їжі, а якщо буде прийнят запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб, то Саакашвілі пригрозив піти на ще більш жорсткий протест.

У своєму листі Саакашвілі спростовує всі інкриміновані йому обвинувачення, а також закликає прихильників вийти на мітинг, який запланований на 10 грудня.

Нагадаємо, Міхеїла Саакашвілі повторно затримали ввечері 8 грудня. Політика доставили в управління СБУ, де було проведено допит. Прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган повідомила, що прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета. Суд по справі Саакашвілі відбудеться 9 грудня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у справі Саакашвілі з'явилися резонансні деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?