Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати

Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 8 грудня, ситуація в зоні АТО ускладнилася. В результаті обстрілу з боку бойовиків загинули чотири українських військовослужбовців. Ще двоє бійців ЗСУ отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Терористи не чекаючи ночі використовують заборонену зброю, сили АТО зазнали втрат

Відзначається, що за минулу добу бойовики 28 раз порушували режим припинення вогню. В результаті запеклих боїв, в ході яких українські військові відповідали противнику шквальним вогнем з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів загинуло четверо військовослужбовців ЗСУ, один поранений, ще один отримав бойову травму.

У повідомленні штабу АТО також зазначено, що на Луганському напрямку ще в світлій час доби окупанти з усього наявного піхотного озброєння і 120-мм мінометів вели вогонь по позиціях українських військових в районі Травневого.

На Донецькому напрямку пік активності бойовиків припав на першу половину дня. Зокрема, окупанти активно вели обстріл з мінометів і всього спектра піхотного озброєння в районі Водного на Приазов'ї і в передмісті Авдіївки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше б ойовики "ДНР" обстріляли будинки мирних жителів Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?