Зіткнення в Ізраїлі: у сутичках постраждало понад 1000 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

Зіткнення в Ізраїлі: у сутичках постраждало понад 1000 осіб

Зіткнення в Ізраїлі: у сутичках постраждало понад 1000 осіб

За останню добу в Ізраїлі в зіткненнях жителів окупованих палестинських земель з поліцією постраждало 1100 осіб, двоє з яких загинули.

Такі дані наводить міністерство охорони здоров'я Палестини, передає ONLINE.UA з посиланням на DW.

Читайте також: Сага «Про Трампа і Росії»: що саме зробив Путін

Повідомляється, що жертвами протистоянь стали 30-річний та 54-річний чоловіки. Стан ще трьох постраждалих оцінюється медиками як вкрай важкий.

Нагадаємо, заворушення в Ізраїлі почалися після того, як американський президент Дональд Трамп оголосив про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю і перенесення в це місто американського посольства. Ізраїльська влада назвала прийняте рішення історичним.

Палестинські лідери виступили з протестом проти рішення Трампа. На тлі цього на палестинських територіях і в Єрусалимі виникли зіткнення жителів з поліцією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вранці 6 грудня під Верховною Радою в Києві відбулися сутички, в ході яких постраждало понад 30-ти осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?