В Індії жінка народила незвичайну дитину-русалку: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В Індії жінка народила незвичайну дитину-русалку: опубліковані фото

В Індії жінка народила незвичайну дитину-русалку: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

23-річна індіанка Мускурі Бібі народила незвичайну дитину. Малюк з'явився на світ з синдромом русалки, через що медики не змогли встановити його стать"".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Читайте також: Мешканка Дніпра з важким пороком серця народила 13-ту дитину

Повідомляється, що незвичайна дитина прожила всього кілька годин. Причиною її смерті стала сиреномелія, як в медичній практиці називають синдром русалки. Через хворобу малюк народився зі зрослими ногами і недорозвиненим тазом, в результаті чого у нього повністю були відсутні зовнішні статеві органи.

Медики пояснили, що причиною аномалії могло стати погане харчування матері під час вагітності, а також відсутність належного медичного спостереження в період виношування дитини.

Слід додати, що сиреномелія або синдром русалки є вельми рідкісним захворюванням. Воно зустрічається у одного зі ста тисяч новонароджених немовлят. Практично завжди такі діти помирають протягом першої доби життя. Причиною тому служить недорозвиненість нирок і сечового міхура.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Індії народилася коза- "циклоп" з одним оком і вухом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?