Результати бою Ломаченко - Рігондо: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Результати бою Ломаченко - Рігондо: опубліковано відео

Результати бою Ломаченко - Рігондо: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко переміг в бою з Гільєрме Рігондо. Поєдинок завершився на 7 раунді, так як кубинець відмовився продовжувати бій, пославшись на травму руки.

Відео бою Василя Ломаченко і Гільєрме Рігондо з'явилося в YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Хирн назвав Ломаченко найкращим боксером світу

Ломаченко домінував на рингу з самого першого раунду. В результаті після шостого раунду кубинець, з якого перед цим зняли один бал за використання брудних прийомів, відмовився продовжувати поєдинок.

За підсумками бою Ломаченко успішно захистив пояс чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації у другій напівлегкій вазі, а Рігондо втратив титул WBA (Super) у другій найлегшій вазі.

Після впевненої перемоги на рингу Ломаченко прокоментував результати бою. Він заявив, що вважає Рігондо королем боксу, але перемога над ним не має для Василя великого значення, так як заради цього бою кубинець піднявся на дві вагові категорії вгору.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перед боєм Ломаченко і Рігондо були впевнені у своїй перемозі над суперником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?