"Нормандські" переговори по Донбасу: перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

"Нормандські" переговори по Донбасу: перші подробиці

"Нормандські" переговори по Донбасу: перші подробиці
Джерело:  БЕЛТА

У Мінську 9 грудня відбулися переговори радників президентів країн "нормандської четвірки" - Німеччини, України, Франції та Росії. Їх зустріч проходила в закритому режимі і тривала чотири години.

Про це повідомив прес-секретар МЗС Білорусі Дмитро Мірончик, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

Читайте також: "Нормандські" переговори по Донбасу: Макрон і Меркель відзвітували про результати

За словами Мірончика, головною темою переговорів була ситуація в Україні. Особливу увагу було приділено питанню щодо обміну полоненими на Донбасі.

Раніше з питання обміну полоненими глава МЗС України Павло Клімкін зустрічався з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим. За підсумками зустрічі Клімкін повідомив, що питання щодо обміну полоненими буде вирішено найближчими днями.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко анонсувала масштабний обмін полоненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?