Росія відповість за усі злодіяння в Україні, - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія відповість за усі злодіяння в Україні, - Порошенко

Росія відповість за усі злодіяння в Україні, - Порошенко
Джерело:  online.ua

Усі злочини з боку Росії, що здійснюються в Україні, фіксуються в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі. РФ не зможе уникнути покарання за свої злочини в українському Криму і на Донбасі.

Про це заявив український президент Петро Порошенко з нагоди Міжнародного дня прав людини, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу голови держави.

Читайте також: Суд в Гаазі зобов'язав Росію виплатити велику компенсацію Нідерландам

У своєму зверненні Порошенко підкреслив, що суд в Гаазі проводить розслідування всіх подій в Україні з часів Революції Гідності. Український лідер також нагадав, що в останньому звіті Міжнародного кримінального суду в Гаазі йдеться про пряму збройну агресію Росії проти України.

Також Порошенко додав, що на сьогоднішній день, як і раніше, ситуація в Криму залишається болючою, так як там російські окупанти щодня порушують права українців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Головна військова прокуратура України направила матеріали справи про масове вбивство українських військових в Іловайську в серпні 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?