Переможець "Євробачення-2017" переніс складну операцію на серці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможець "Євробачення-2017" переніс складну операцію на серці

Переможець "Євробачення-2017" переніс складну операцію на серці
Джерело:  The Telegraph

Португальський співак Сальвадор Собрал переніс операцію з пересадки серця. Операція проходила в одній з клінік Лісабона 8 грудня і тривала 4 години.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Читайте також: В Україні почався нацвідбір на Євробачення-2018

Медики повідомили, що операція з пересадки серця Сальвадору Собралу пройшла успішно. В даний час переможець "Євробачення-2017" знаходиться в реанімації під наглядом лікарів. Відзначається, що на відновлення артисту знадобиться багато часу.

Слід додати, що в кінці вересня стан Зібрала різко погіршився, в результаті чого його підключили до штучного серця. Майже три місяці артистові довелося чекати донора.

Нагадаємо, фінал "Євробачення-2017" проходив 13 травня в Києві. Переможцем міжнародного вокального конкурсу став представник Португалії Сальдавор Собрал з піснею "Amar Pelos Dois". Пізніше стало відомо, що співак з дитинства страждає пороком серця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сцена "Євробачення-2018" буде схожа на корпус корабля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?