Затримання Саакашвілі: мати політика зробила несподівану заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Затримання Саакашвілі: мати політика зробила несподівану заяву

Затримання Саакашвілі: мати політика зробила несподівану заяву
Джерело:  InterPressNews

Мати колишнього президента Грузії і екс-голови Одеської обладміністрації Міхеїла Саакашвілі заявила, що її син може бути тяжкохворим. Гіулі Аласанія не виключає, що у Саакашвілі запалення легенів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на грузинське видання InterPressNews.

Читайте також: "Гоп-компанія": у справі Саакашвілі з'явилися резонансні деталі і коментар Порошенко

Аласанія також впевнена, що затримання Саакашвілі незаконно. Вона сподівається, що ситуація незабаром буде врегульована і її сина випустять на свободу.

При цьому мати політика не готова приїхати в Україну, щоб підтримати сина. Вона заявила, що приїде у Київ тільки тоді, коли це буде необхідно або її про це попросять.

Нагадаємо, Міхеїла Саакашвілі затримали ввечері 8 листопада. На даний момент він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання СБУ. Політика підозрюють у сприянні злочинним організаціям, пов'язаних з колишнім президентом України Віктором Януковичем.

Адвокати Саакашвілі повідомили, що суд з обрання запобіжного заходу політику найімовірніше відбудеться в понеділок, 11 грудня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після затримання Саакашвілі оголосив безстрокове голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?