На фестивалі у Москві зірвали показ фільму про війну в Україні: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На фестивалі у Москві зірвали показ фільму про війну в Україні: з'явилося відео

На фестивалі у Москві зірвали показ фільму про війну в Україні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прихильники бойовиків, які воюють на Донбасі, зірвали показ українського фільму про війну, який повинен був відбутися у Москві в рамках фестивалю "Артдокфест". Противники показу фільму "Політ кулі", який був знятий одним кадром на Донбасі в серпні 2014 року, загородили екран, вигукуючи фрази "Не буде фільму проти росіян!".

Відповідне відео опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі громадська активістка Марія Альохіна, передає ONLINE.UA.

Читайте также: Мережу розбурхав зрив показу фільму про геїв в Чернівцях: з'явилося відео

На кадрах показано, що провокатори на сцені викрикують загрози організаторам фестивалю і глядачам. В результаті противників показу вивели правоохоронці, але показ довелося скасувати, так як прихильники бойовиків розлили в приміщенні "пахучу рідину", через що всіх відвідувачів довелося евакуювати з будівлі.

Напередодні на "Артдокфесті" був скасований показ українського фільму "Війна заради миру". Організатори фестивалю пояснили, що кінокартина знята з показу через напружену обстановку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український фільм про жінку-наркоманку з Чорнобиля потрапив на фестиваль в Талліні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?