У Британії прямо зі сцени екстрено госпіталізували відомого музиканта
Категорія
Світ
Дата публікації

У Британії прямо зі сцени екстрено госпіталізували відомого музиканта

У Британії прямо зі сцени екстрено госпіталізували відомого музиканта
Джерело:  The Guardian

Відомий британський музикант Кріс Рі був екстрено госпіталізований в лікарню після того, як втратив свідомість на сцені під час концерту. Інцидент стався увечері 9 грудня в Оксфорді.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Тhe Guardian.

Читайте також: Переможець "Євробачення-2017" переніс складну операцію на серці

Відзначається, що 66-річний блюзовий музикант під час виступу раптово впав на сцену прямо з мікрофоном в руках. Прибулі на місце події медики прийняли рішення госпіталізувати його.

На даний момент повідомляється, що стан Кріса Рі стабільний. При цьому уточнюється, що рік тому музикант переніс інсульт.

Джерело уточнює, що крім інсульту Кріс Рі переніс кілька операцій, пов'язаних з онкологічним захворюванням. Під час однієї з них музикантові видалили підшлункову залозу.

Кріс Рі став популярним після випуску дебютного синглу Fool, який досяг вищого рядка в чарті Adult Contemporary Singles. На піку слави музикант виявився в кінці 80-х років з альбомом The Road to Hell. В даний час на рахунку Кріса Рі є більше 20 студійних альбомів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, в Росії у важкому стані госпіталізували актора Олега Табакова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?