Соратники Саакашвілі влаштували мітинг під ГПУ: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Соратники Саакашвілі влаштували мітинг під ГПУ: опубліковано відео

Соратники Саакашвілі влаштували мітинг під ГПУ: опубліковано відео

У неділю, 10 грудня соратники лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі провели у Києві нову протестну акцію під назвою "Марш за імпічмент". Близько тисячі людей зібралися під будівлею Генеральної прокуратури України, вимагаючи звільнення політика.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: У Києві проходить "Марш за імпічмент": тисячі людей вийшли на акцію протесту

Повідомляється, що учасники протесту оголосили чотири вимоги до Верховної Ради. Вони наполягають на тому, щоб був прийнятий закон про імпічмент і закон про антикорупційний суд. Також учасники мітингу вимагають відправити у відставку генпрокурора України Юрія Луценко і звільнити Міхеїла Саакашвілі.

На даний момент центральний вхід в ГПУ посилено охороняється співробітниками Нацполіціі, які одягнені в бронежилети і каски.

Відзначається, що по дорозі до ГПУ соратники Саакашвілі провели мітинг біля СІЗО СБУ, в якому зараз міститься політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві затримали Міхеїла Саакашвілі, якого підозрюють в сприянні злочинним угрупованням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?