Ситуація в АТО напружена: постраждало п'ятеро бійців ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація в АТО напружена: постраждало п'ятеро бійців ЗСУ

Ситуація в АТО напружена: постраждало п'ятеро бійців ЗСУ
Джерело:  online.ua

У неділю, 10 грудня, ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Бойовики 35 раз порушували режим припинення вогню, обстрілюючи українські позиції з мінометів різних типів. В результаті обстрілу четверо бійців ВСУ отримали поранення, а ще один - бойову травму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати

Всі постраждалі українські військові були госпіталізовані в лікарні, де їм надали необхідну медичну допомогу. На даний час їх стан оцінюється як стабільний.

На Луганському напрямку терористи з гранатометів, мінометів і легкого піхотного озброєння вели вогонь у районі Трьохізбенки, Кримського, Новотошківського, Травневого і Зайцевого.

На Донецькому напрямку у вечірній час бойовики випустили більше трьох десятків мін 82-го калібру поблизу шахти Бутівка. Також з кпупнокаліберних кулеметів вівся обстріл по околицях Авдіївки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики "ДНР" обстріляли будинки мирних жителів в селищі Водяне в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?