Росія запустила всі потяги в обхід України: реакція Кабміну
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія запустила всі потяги в обхід України: реакція Кабміну

Росія запустила всі потяги в обхід України: реакція Кабміну
Джерело:  online.ua

З 11 грудня всі російські потяги далекого прямування почали курсувати в обхід України. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян привітав такий крок.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112. Україна".

Читайте також: Росія запустить всі поїзди в обхід України: названа дата

Повідомляється, що компанія "Російські залізниці" протягом доби перевела всі потяги південного напрямку на нову лінію Журавка - Міллерово. Йдеться про 62 пари пасажирських потягів і 30 парах вантажних складів. Раніше вони проїжджали ділянку по Луганській області України і тим самим двічі перетинали державний кордон.

За словами Омеляна, ніяких економічних наслідків після запуску російських потягів в обхід України не буде. Він підкреслив, що після цього в країні тільки знизиться ризик терористичних актів.

Також глава Міністерства інфраструктури підкреслив, що найближчим часом в Україні буде поставлено крапку в обговоренні питання про збереження залізничного сполучення з Росією. Омелян вважає, що українські потяги не повинні ходити в РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді Росія запустила перші пасажирські потяги в обхід України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?