Перші півроку безвізу з ЄС: названі важливі цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

Перші півроку безвізу з ЄС: названі важливі цифри

Перші півроку безвізу з ЄС: названі важливі цифри
Джерело:  online.ua

За перші шість місяців скасування візового режиму між Україною та країнами Євросоюзу можливістю подорожувати без віз скористалися 355 тис українців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Державної прикордонної служби.

Читайте також: У Порошенка повідомили, що Україна і ОАЕ домовилися про безвізовий режим

277 тис громадян України перетнули кордони ЄС на автомобілях або поїздах, ще 128 тис, - скористалися літаками, і лише деякі були зареєстровані морськими пунктами пропуску.

Найбільша кількість українців їздила до Польщі та Румунії, - 90 і 65 тисяч відповідно. У перші місяці кордон перетинало близько 80 тисяч чоловік в місяць, проте, в листопаді показник впав до 32,5 тис.

Варто зауважити, що після введення безвізового режиму прикордонники отримали доступ до баз злочинців Інтерполу, завдяки чому, з початку року виявили вже 2 тис розшукуваних осіб, сотні викрадених авто і підроблених паспортів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Верховній Раді України заявили про готовність розглянути вимоги Канади для введення безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?