Теракт на автовокзалі в Нью-Йорку: з'явилися подробиці і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт на автовокзалі в Нью-Йорку: з'явилися подробиці і відео

Теракт на автовокзалі в Нью-Йорку: з'явилися подробиці і відео

У понеділок, 11 грудня, на автовокзалі Нью-Йорка прогримів вибух. Інцидент стався в районі Манхеттена. В результаті події постраждали кілька людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Читайте також: День ЗСУ: Росія готувала цинічний теракт на військовому об'єкті Сумщини

Поліція Нью-Йорка повідомила, що вибух був умисний. Відзначається, що вибуховий пристрій привели в дію в підземному переході, що веде до терміналу автовокзалу.

Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо назвав вибух на автовокзалі Port Authority в районі Манхеттена терактом.

Правоохоронці не виключають, що саморобна бомба, яка була примотана до тіла чоловіка, вибухнула передчасно. Після невдалої спроби підриву, смертник був затриманий поліцейськими.

Відомо, що в результаті вибуху в Нью-Йорку постраждали чотири людини. Медики відзначили, що їх травми небезпечні для життя.

Також в поліції повідомили, що теракт в Нью-Йорку зробив виходець із Бангладеш 27-річний Акайед Улла. Відомо, що він вже 7 років проживає в Брукліні.

Слід додати, що автовокзал Port Authority в Нью-Йорку є найбільшим в США автобусним терміналом, який обслуговує понад 65 млн пасажирів на рік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Великій Британії на Різдвяному ярмарку стався вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?