Вихід Великобританії з Євросоюзу: Тереза ​​Мей назвала суму компенсації
Категорія
Світ
Дата публікації

Вихід Великобританії з Євросоюзу: Тереза ​​Мей назвала суму компенсації

Вихід Великобританії з Євросоюзу: Тереза ​​Мей назвала суму компенсації
Джерело:  Sky News

Вихід Великобританії зі складу Євросоюзу обійдеться в 35-39 млрд фунтів стрелінгів. Таку суму компенсації за Brexit назвала прем'єр-міністр Британії Тереза Мей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Читайте також: У Британії назвали точну дату виходу з ЄС

Британська прем'єрка уточнила, що ця угода між Великобританією і Євросоюзом ще обговорюється. За словами Мей, лейбористи мають більше десяти різних позицій по Brexit. Вона висловлює надію, що компроміс з даного питання буде досягнуто в найближчі дні.

Слід додати, що учасники переговорів по Brexit до останнього моменту уникали називати офіційні суми компенсації. Але все ж розрахунки з даного питання були оголошені - цифри отримали після того, як відняли меншу суму грошей, яку ЄС має Британії, від більшої кількості грошей, які Британія повинна ЄС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Європейський союз очікує від Лондона не менше 60 млрд євро виплат в рамках виконання фінансових зобов'язань Великобританії перед ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?