Євробачення-2018: став відомий повний склад журі нацвідбору
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: став відомий повний склад журі нацвідбору

Євробачення-2018: став відомий повний склад журі нацвідбору
Джерело:  online.ua

Став відомий повний склад суддів національного відбору Євробачення-2018. Разом із Джамалою та Андрієм Данилко місце за суддівським столом займе The Maneken, саунд-продюсер гурту ONUKA Євген Філатов.

Про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на Еlle.

Євген Філатов вже понад 15 років є однією з ключових фігур сучасної української музики. У його послужному списку співпраця з цілою низкою топ-зірок української сцени.

Читайте також: В Україні почався нацвідбір на Євробачення-2018

«Останні кілька років в Україні показали стрімке зростання нової, перспективної і цікавої музики. З кожним роком у нас з’являється все більше незалежних музикантів, які звучать дуже якісно. Тому на конкурс я покладаю дуже великі надії. Хочеться, щоб він відкрив нових першокласних артистів, а озвучена тенденція збереглася і надалі», – каже Євген.

Нагадаємо, що заплановано 2 півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого), під час якого визначиться ім'я представника від України на Євробаченні.

Євробачення-2018 пройде в столиці Португалії місті Лісабоні. Перший і другий півфінали конкурсу відбудуться 8 і 10 травня, фінал - 12 травня 2018 року.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, сцена пісенного конкурсу Євробачення-2018 буде схожа на корпус корабля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?