Гурт The Erised готується до сольного концерту в Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт The Erised готується до сольного концерту в Києві

Гурт The Erised готується до сольного концерту в Києві
Джерело:  online.ua

Після туру по США і Канаді, супергурт The Erised виступить 17 грудня в столичному клубі Sentrum. Нові пісні, світлове шоу і несподівані прем'єри. Режисером і хореографом-постановником концерту виступить Коростельова Марія, яка співпрацювала з Максом Барських, Світланою Тарабаровою, Дашею Астаф'євою і групою НеАнгели.

"Так як вони колесили з туром по Америці і Канаді, шоу доводилося готувати за їх відсутності. Відео знімали на репетиціях і висилали за океан. По приїзду, на генеральний прогін залишається всього чотири дні. Але впевнена, ми впораємося", - поділилася Марія.

Читайте також: У Британії прямо зі сцени екстрено госпіталізували відомого музиканта

Так як виступ The Erised це завжди барвисто і по-західному неординарно, Марія спробувала підібрати і відповідний балет. Так! Група вперше виступить з балетом. Також, The Erised готують музичні подарунки, які отримає кожен, хто стане частиною музичної родини в цей вечір.

Нагадаємо, гурт The Erised став гучним відкриттям української сцени два роки тому, випустивши перший альбом на британському лейблі Med School Music. Дебютну платівку музиканти презентували в Лондоні, а пісні зазвучали на легендарному на BBC Radio 1. А не так давно кліп Even If був номінований в Берліні в категорії Best Music Video (краще музичне відео) і переміг у номінації за кращий монтаж.

Як повідомляв ONLINE.UA, скандальна українська співачка вирішила дати концерти в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?