У Росії трагічно померла зірка "Дому-2"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії трагічно померла зірка "Дому-2"

У Росії трагічно померла зірка "Дому-2"
Джерело:  L!fe #шоу

У Підмосков'ї знайшли тіло колишньої учасниці реаліті-шоу "Дом-2" Марії Політової, яка, за попередніми даними, вчинила самогубство.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.

Читайте також: "Вона дуже любила життя": померла відома українська журналістка

Відзначається, що про зникнення дівчини 5 грудня заявив її співмешканець Артем Шануров, після чого зниклу почали шукати волонтери, поліція і близькі, - знайшлася вона під парканом біля будинку в селищі Щелковського району Московської області, коли зійшов сніг. Ймовірно, вона пролежала там кілька днів.

Поруч з Політовою була порожня пляшка рому і упаковки від антидепресантів, одночасний прийом яких з алкоголем може призвести до зупинки серця.

Основною версією слідства є самогубство. У той же час, варто зауважити, що під однією з фотографій дівчини в Instagram фіналіст російської "Битви екстрасенсів-18" Костянтин Гецаті написав, що вона була жорстоко вбита коханою людиною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії при спробі стрибнути з парашутом загинув руфер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?