Біля піцерії в Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

Біля піцерії в Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі

Біля піцерії в Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі
Джерело:  online.ua

Біля піцерії Domino's Pizza в Голосіївському районі Києва сталася бійка зі стріляниною, внаслідок чого постраждало шість людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані столичної поліції.

Читайте також: Біля суду між соратниками Саакашвілі і поліцією сталися сутички: з'явилося відео

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Васильківській близько 21:00 13 грудня, - дві компанії чоловіків почали сваритися, після чого конфлікт переріс в бійку, і почалася стрілянина, після якої всі розбіглися.

Четверо людей постраждали від сльозогінного газу, один чоловік отримав травму голови, а один з працівників піцерії випадково також постраждав внаслідок попадання гумової кулі в ногу.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про хуліганство, скоєне із застосуванням вогнепальної зброї.

За даними видання "Інформатор", конфлікт стався після засідання в Голосіївській РДА, на якому були присутні представники організацій "Муніципальна Варта" і ГО "Варта Голосієво", - після засідання члени останньої попрямували до піцерії, коли група з 15-20 чоловік напала на них. У деяких з нападників були шеврони з написом "С-14", - ця ж організація називає себе "Муніципальною Вартою".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві відбувся конфлікт між скандальним журналістом Русланом Коцабою і членом "Правого сектора" Олексієм Биком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?