Forbes назвав найбільш нерентабельних акторів Голлівуду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Forbes назвав найбільш нерентабельних акторів Голлівуду

Forbes назвав найбільш нерентабельних акторів Голлівуду
Джерело:  Forbes

Американський журнал Forbes склав список найбільш нерентабельних акторів Голлівуду. Перше місце «антирейтинга» зайняв Марк Уолберг.

Список був опублікований на сайті видання Forbes, повідомляє ONLINE.UA.

Для створення списку, Forbes вирахували приблизний виробничий бюджет фільмів та використовували дані про заробітки з рейтингу найбільш оплачуваних акторів.

Читайте також: Журнал Rolling Stone назвав найгірший фільм 2017 року

Згідно зібраних даних, за 1 долар вкладений у Марка Уолберга, кіностудії повернули собі не більше 4,40 дол. Варто відзначити, що актор у цьому році зайняв перше місце в списку найбільш високооплачуваних акторів, який Forbes опублікував влітку.

На другому місці - Крістіан Бейл. Актор зміг повернути лише 6,70 дол від продажу квитків за кожен доллар США, який він заробив за останні фільми.

Ченнінг Татум також потрапив у трійку найбільш переплачених акторів із середнім заробітком 7,60 дол за кожний вкладений у нього долар.

У список також увійшли Дензел Вашингтон (10,4 долара за 1 долар) і Бред Пітт (11,5 долара).

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Forbes представив список найбільш оплачуваних молодих знаменитостей за 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?