Російський Саакашвілі: Путін різко висловився про Навального, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський Саакашвілі: Путін різко висловився про Навального, з'явилося відео

Російський Саакашвілі: Путін різко висловився про Навального, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російська ведуча, кандидат в президенти Ксенія Собчак під час прес-конференції президента Володимира Путіна запитала його про причини допуску опозиційних політиків до виборів.

Відповідне відео було опубліковано телеканалом "Звезда", повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Стратегічний геній" Путіна - міф, а не реальність

Як приклад Собчак привела Олексія Навального, проти якого створили кримінальні справи, фіктивність яких він довів у Європейському суді з прав людини, однак, все одно не був допущений до виборів.

Журналістка також згадала проблеми, з якими сама зіштовхнулася після оголошення про намір брати участь у президентських перегонах.

Путін у відповідь порівняв Навального з українським політиком грузинського походження Міхеілом Саакашвілі.

"Ви хочете, щоб такі Саакашвілі дестабілізували ситуацію в країні? Ви хочете, щоб ми переживали від одного Майдану до іншого? Ми все це вже проходили. Ви хочете це повернути?", - запитав президент РФ.

Варто зауважити, що сам Навальний похвалив Собчак за те, що вона змогла коректно сформулювати питання, а також зауважив, що Путін вперше визнав, що відсторонення його від виборів, - усвідомлене політичне рішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін заявив про намір знову балотуватися на виборах президента в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?