Яскраві вихідні у Києві: куди піти 16-17 грудня
Категорія
Культура
Дата публікації

Яскраві вихідні у Києві: куди піти 16-17 грудня

Яскраві вихідні у Києві: куди піти 16-17 грудня
Джерело:  online.ua

Коли погода за вікном не тішить, не хочеться вилазити з-під теплої ковдри. Проте, вікенд у столиці обіцяє бути насиченим і ми зібрали для вас всі найцікавіші заходи, які не дадуть вам нудьгувати протягом усіх вихідних.

Відкриття резиденції Діда Мороза

Цієї зими загадати бажання на колінах у Діда Мороза можна буде у концерт-холі ВДНГ. Резиденція головного персонажа новорічних свят нагадує казковий парк розваг, де батьки і діти зможуть на власні очі побачити, як відбувається підготовка до головної ночі в році.

Вже цієї суботи, 16 грудня на вашу сім'ю будуть чекати веселі ігри, спілкування з ельфами-помічниками, цікаві майстер-класи, фотосесія на пам'ять та купа інших приємних сюрпризів.

Ціна квитка: 110 грн.

Ярмарок «Christmas Art Market»

«Christmas Art Market» - це десятки робіт молодих дизайнерів, художників і фотографів, які працюють у різних стилях і жанрах. На ярмарку будуть зони для відпочинку, де можна буде насолодитися різдвяними фільмами і випити глінтвейну.

У ранковій і денній програмі знайдуть для себе заняття як дорослі, так і діти. О 20:00 гостей чекає сет від ді-джея і вечірка Drink and Print.

Подія пройде 16 грудня у креативній спільноті IZONE за адресою вулиця Набережно-Лугова 8.

Ціна квитка: безкоштовно (вхід на вечірку Drink and Print - 150 грн).

Наливка фест: Зимова дегустація

Зимою краще всього грітись смачними напоями!

«Зимова країна на ВДНГ» відкривають двері для всіх бажаючих грітись та скуштувати безліч смаків вишуканого напою - наливки!

16-17 грудня на ВДНГ відбудеться Другий фестиваль-свято наливок від українських виробників.

У програмі: велика дегустація наливок, смачний фуд-корт, Master Time від виробника наливок, турнір «П’яні шашки», конкурси для відвідувачів, конкурс для виробників наливок «Народний вибір», тематичні фотозони для яскравих фото Instagram, розважальна програма та безліч сюрпризів.

Ціна квитка: 50 грн.

Свято Сиру - Happy Cheese Day

Happy Cheese Day - найбільше новорічне свято сиру, що триватиме цілих два дні у галереї Лавра. На вас чекають понад 200 видів унікального сиру від крафтових виробників зі всієї України. Обов’язково завітають переможці першого в Україні конкурсу крафтових сирів Cheese Awards Day 2017. 
Ми запропонуємо вам розмаїття авторських сирів, твердих, м’яких, з пліснявою... Все, аби ви знайшли свій неповторний сир до святкового столу або у подарунок. Традиційно навчимо варити сир, розкажемо про тонкощі роботи фромаж’є, правильне формування та декор сирної тарілки. 
Ціна квитка: безкоштовно

Всі. Свої Подарунки

Всі. Свої Подарунки – найбільший маркет подарунків Києва. І відбуватиметься він протягом майже всього грудня: 16 та 17, 23-25, 29–31 числа.

Завітайте на Десятинну, 12 та підготуйте приємні сюрпризи близьким та друзям на будь-яке з зимових свят – Миколая, Різдво та Новий рік. А, може, й на всі разом! Адже на вас чекають цілих 5 поверхів чудових речей від найкращих українських виробників посуду, текстилю і декору для дому, одягу, прикрас, білизни, книг та дитячих іграшок, косметики та парфумів, аксесуарів для чоловіків і жінок, смачних подарунків.

І все це – за однією адресою і в зручний для вас час!

Ціна квитка: безкоштовно

«Уявний путівник. Японія». Виставка японського мистецтва

Не прогавте 16 та 17 грудня останні два дні виставки японського мистецтва «Уявно путівник. Японія», яка проходить у Мистецькому арсеналі.

На виставці ви зможете ознайомитись з роботами сучасних японських художників та колекціями японського мистецтва українських державних музеїв Києва, Львова, Одеси та Дніпра, а також твори з бібліотек та приватних збірок.

Ця виставка – уявний путівник уявної подорожі образами Японії, укладений з використанням традиційних японських зображень, предметів, текстів, поезії, а також нових технологічних мистецтв. «Мандрівка» наповнена історіями і нотатками, емоціями і відкриттями, новим досвідом.

Ціна квитка: від 30 до 60 грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?