Росія відповіла Siemens на запит про повернення кримських турбін
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія відповіла Siemens на запит про повернення кримських турбін

Росія відповіла Siemens на запит про повернення кримських турбін

Німецькій компанії Siemens відмовили в задоволенні позову про повернення турбін, які були використані на території окупованого Криму.

Рішення про це на засіданні 14 грудня прийняли в Арбітражному суді Москви, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Читайте також: Названа сума збитків Siemens через скандал з турбінами в Криму

Відзначається, що Siemens звернулася з позовом проти російських структур, оскільки ті незаконно перемістили газові турбіни в анексований Крим, де їх використання заборонялося через невизнання країнами ЄС півострову російським.

Компанія вимагала повернення турбін і визнання угод про продаж недійсними з поверненням коштів в розмірі 150 млн євро, які Росія заплатила за товар.

Однак, російський суд відмовився задовольнити позов Siemens і відмовив Технопромекспорту в зустрічному позові до європейської компанії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше компанія Siemens намагалася домогтися арешту турбін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?