На Одещині невідомі обстріляли автобус з пасажирами
Категорія
Події
Дата публікації

На Одещині невідомі обстріляли автобус з пасажирами

На Одещині невідомі обстріляли автобус з пасажирами

Увечері у вівторок, 12 грудня, на трасі Одеса-Рені в Одеській області невідомі обстріляли рейсовий пасажирський автобус.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані місцевої поліції.

Читайте також: На Дніпропетровщині маленький хлопчик випадково застрелив сестру

Відзначається, що дані про інцидент надійшли до правоохоронних органів в 21:00, - неподалік від Холмська Арцизького району невідомі кілька разів вистрілили в автобус "Рені-Бориспіль".

За попередніми даними, стріляли з рушниці, перебуваючи на узбіччі. На момент інциденту в транспортному засобі перебувало 12 пасажирів, з яких жоден не постраждав, - були пошкоджені лише фари і зовнішнє покриття автобуса.

Відкрили справу за статтею про хуліганство з використанням вогнепальної зброї, запобіжний захід щодо якої передбачає позбавлення волі на строк до 3-7 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Одесі прямо на вулиці застрелили кримінального авторитета, відомого як Коля Болгарин-молодший.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?