Хороші новини з зони АТО: бойовики зменшили число обстрілів
Категорія
Події
Дата публікації

Хороші новини з зони АТО: бойовики зменшили число обстрілів

Хороші новини з зони АТО: бойовики зменшили число обстрілів
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 15 грудня, ситуація в зоні АТО покращилася. Бойовики знизили число обстрілів по позиціях українських військових.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Облава і евакуація: журналіст розповів про підозрілі дії бойовиків "ДНР"

Зокрема, зазначається, що за минулу добу було зафіксовано 8 обстрілів з окупованих районів Донбасу. В результаті збройних провокацій бойовиків українські військові не постраждали.

На Луганському напрямку було зафіксовано два факти порушення бойовиками режиму припинення вогню. У вечірній час терористи вели вогонь з 120-мм мінометів навколо Троїцького. Також з гранатометів і стрілецької зброї противник обстрілював захисників Жовтого.

На Донецькому напрямку в першій половині доби окупанти з 82-мм мінометів вели вогонь поблизу Опитного. Також обстріл вівся по Водяному та шахті Бутівка. У вечірню пору агресор скоїв три постріли з 82-мм мінометів по захисникам Мар'їнки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що питання щодо обміну полоненими між Україною і бойовиками "ЛДНР" має бути вирішено до 25 грудня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?