У центрі Києва співробітники піцерії побили відвідувачів: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва співробітники піцерії побили відвідувачів: опубліковано відео

У центрі Києва співробітники піцерії побили відвідувачів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В ніч з 15 на 16 грудня в центрі Києва сталася бійка між співробітниками піцерії, яка знаходиться на Хрещатику, і відвідувачами закладу. В результаті інциденту у молодих людей, яких побили співробітники піцерії, зафіксовані побої на обличчі.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Нового "ревізора" Миколу Тищенко жорстоко побили на зйомках

Свідками конфлікту між співробітниками піцерії і відвідувачами стали таксисти, які стояли недалеко від закладу. Вони і викликали поліцію, співробітники якої, прибувши на місце події, зафіксували правопорушення.

Потерпілий хлопець розповів співробітникам правоохоронних органів, що інцидент виник через адміністрацію піцерії, яка з невідомих причин напала на нього і його дружину. Він зазначив, що директор закладу кричав і ображав їх, після чого молодих людей викинули з приміщення.

Слід зазначити, що після того, як на місце події прибула поліція, співробітники піцерії закрилися у закладі, відмовившись коментувати конфлікт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ультрас побили нардепа на Дніпро-Арені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?