"Київстар" оштрафували на 21,3 млн гривень: названа причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

"Київстар" оштрафували на 21,3 млн гривень: названа причина

"Київстар" оштрафували на 21,3 млн гривень: названа причина
Джерело:  online.ua

Антимонопольний комітет України оштрафував мобільного оператора "Київстар" на суму 21,3 млн гривень. Причиною тому стали виявлені порушення в роботі одного з найбільших операторів мобільного зв'язку в Україні.

Про це повідомив глава АМКУ Юрій Терентьєв на своїй сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У бойовиків ДНР "помер" їх мобільний оператор: в соцмережах сміються

Відзначається, що "Київстар" звинуватили у недобросовісній конкуренції та введенні в оману клієнтів, а саме в тому, що оператор надає абонентам недостовірну інформацію про посекундну тарифікацію дзвінків. В ході перевірки було виявлено, що оператор списує з рахунку абонента повну вартість хвилини розмови, починаючи з першої секунди.

В "Київстарі" прокоментували рішення АМКУ про штраф. У компанії підкреслили, що не порушують законодавство і інформують своїх абонентів про діючу тарифікацію розмов в повному обсязі.

Також "Київстар" розглядає можливість оскарження рішення АМКУ про накладення штрафу і зазначає, що всі оператори мобільного зв'язку в Україні використовують один і той же принцип тарифікації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше АМКУ змусив "Київстар" знизити тарифи на дзвінки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?